Presentation på Kafé station

Den 13 mars presenterade jag min pågående forskning om mindfulness inför en för mig förvånande stor publik nere på Kafé station i Umeå. Jag slogs efteråt av hur glädjande det är att människor av egen fri vilja och av rent intresse kommer till sådana här tillställningar. Det är ju inte alls självklart, egentligen, när man tänker efter. Jag hoppas att verksamheten fortsätter!

Foto: Per Melander
Foto: Per Melander

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s